За нас

ЗА КОМПАНИЯТА

Апитрейд е компания, създадена през 1991-ва година с основна дейност преработка и търговия с български пчелен мед. След повече от 23 години на пазара, в момента компанията е един от най-големите преработватели и износители на български мед – партнираме си с повече от 1600 пчелари от цялата страна, които всяка година ни снабдяват с мед от високо качество.

Предлагаме на клиентите си всички видове мед, добиван в България – букет, акациев, липов, манов, билков, слънчогледов, мед от магарешки бодил, от кориандър и от рапица. За да задоволим изискванията както на крайния потребител, така и на клиентите от хранителната индустрия, ние пакетираме меда в широка гама от опаковки с различен обем и предназначение.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Всички видове мед, които предлагаме, се разфасоват в широка гама опаковки – от 15-грамови дози за чай до 290-килограмови метални варели. Основните видове мед, с които работим са Букет, Акациев, Манов и Липов. В по-малки количества и в зависимост от реколтата през дадена година, предлагаме и мед от магарешки бодил, кориандър и рапица. За да получите по-добра представа, моля разгледайте различните категории или изтеглете нашия продуктов каталог в .pdf формат.

СЕРТИФИКАТИ

Нашата компания е внедрила и подържа стандартите IFS v.6 и ISO9001:2008 и притежава всички сертификати и лицензи за експорт. Медът, който използваме, изкупуваме директно от пчеларите от всички райони на страната само след извършване на стриктен контрол на качеството посредством лабораторни анализи. Изпитванията се извършват в нашата собствена лаборатория, както и в международно признатите лаборатории в Германия.
Процесите по втечняването на кристализирал мед, филтрацията и разфасоването в опаковки се извършват в пълно съответствие с българското и европейско законодателство, което гарантира запазването на всички уникални свойства на този ценен природен продукт.

Визия и цели

В нашата дългогодишна работа винаги водещите принципи са били изграждането на доверие и коректността към всички наши партньори – както доставчици, така и клиенти. Това, заедно със стриктния контрол на качеството на предлаганите продукти, са основните движещи сили за развитието на Апитрейд през изминалите две десетилетия.

Нашите основни цели са да продължаваме да увеличаваме преработваните количества с всяка изминала година, да развиваме нови продукти и да подържаме репутацията си на надежден партньор.

Апитрейд е бенефициент по Мярка 4.2 от ПРСР – с осигуреното финансиране от Европейския съюз дружеството изгражда ново производствено предприятие, което ще позволи увеличаването на обемите преработена продукция.